.

Rubin Wellness és Sport Centrum - Rubin Budapest

Rubin**** Wellness Hotel Budapest - Akciós Wellness Hotel Budapesten

****

Budapest

1118 Budapest, Dayka Gábor út 3.
Szobafoglalás Tel: 00-36-1-2279614   hotel email

Business és Wellness Hotel Rubin Budapest - Wellness előtérA négycsillagos Rubin Hotel kínálatát bővítve egy olyan egyedülálló wellness-, sport- és szabadidő központot hozott létre, ahol az egészséges életmód követői minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal találkozhatnak.

A 2400 négyzetméteres, 3 szintes centrum a mai igényeknek megfelelően lett kialakítva.

A Rubin Wellness- és Sportközpont 2006. május 1-én nyitotta meg kapuit.

Wellness Hotel Rubin - jacuzzi - Business hotel BudapestA wellness részlegben megtalálható sókamra, aromakamra, gőzfürdő, finn- és bio szauna, élménymedence és jacuzzi kiváló lehetőséget nyújt a szabadidő kellemes és hasznos eltöltésére. A masszázs 3 különböző helyiségében autentikus, szakképzett masszőreink várják a felfrissülni vágyókat.

Csoportos foglalkozások keretében aerobic, indoor cycling, jóga, aqua fitness foglalkozásokat szervezünk a nyitvatartási idő alatt rugalmas és az igényekhez kialakított időbeosztásban, minden korosztály számára.

Business és Wellness Hotel Rubin szaunája - Hotel RubinA sportközpont fitness részlege teljes erősítő gép-repertoárral és jelentős cardio-gépparkkal rendelkezik. A gépeken alkalmazott software-programok az edzéstípusok végtelen számának felhasználását teszik lehetővé, könnyedén alkalmazkodva az egyedi, személyre szabott igényekhez.

A fallabda pályáknál a legutolsó nemzetközi standardoknak megfelelő, egyes részleteiben azt meghaladó kanadai technológiát alkalmaztak. Mind a pálya Wellness hotel Budapest - Wellness hotel Rubin Budapestburkolata, mind az oldalfalak borítása a legjobb magyar pályák közé emeli a központot.

A wellness- és sportközpont további szolgáltatásaként két szinten négy bowlingpálya várja a játszani vágyókat, ahol akár baráti összejöveteleket, vagy céges rendezvényeket is tarthatnak. A Bowling Bár kínálatában az italok mellett szendvicsek is megtalálhatóak.

A sportolási és kikapcsolódási lehetőségek mellett a szépségápolást sem kell nálunk elhanyagolnia, a minőségi Mary Cohr termékekkel dolgozó Rubina kozmetika és a L'Oréal termékeket használó Fejes Fodrászszalon várja a szépülni vágyókat.

Rubin**** Wellness Hotel Budapest - Akciós Wellness Hotel Budapesten - Budapest Foglalás